Коли туга, наче брила... Война 6. 2. 2015

Коли туга, наче брила,
Все навколо шкереберть,
Боже, милий, дай нам крила,
Дай забути слово "смерть".

Коли наче подуріли
всі навколо (хай їм грець!),
Боже, милий, дай нам сили
та безмежний дай терпець.

Коли біль оскаженілий,
Коли сльози на очах...
Отче... Чуєш?.. Отче, милий,
хай минає весь цей жах.


Рецензии