Улым эти булды

Яна гына улым эти булды
Инде менэ тупырдап усэ улы
Аллабирса эле усеп житсэ
Булыр эле этисенен ун кулы.

Аталык хисе уянды хазер
Ата каз кебек улы янында
Алыштыргандай тэмле сойлэшэ
Янында анын, улы булганда.

Менэ улым, дим сине дэ шулай
Иркэлэп, назлап, соеп устердек
Бугенге кондэ шундый унышлы
Булырына, дим копме коч туктек.

Эти-эни булгач анлыйсын аны
Уз балан шулай кадерле була
Улыма карап, соенэм хазер
Хаттэ куземэ, шатлык яшь тула.

Парлы устерсен, уз балаларын
Сабырлык саклап озак елларга
Бирсен исэнлек хярбер балама
Ходай сакласын, озын юлларда!


Рецензии