война

А в цьому місці ніколи не буває тихо
Тут час від часу чутно вибухи та постріли
Усю країну вже давно настигло лихо
А між братьми стосунки вже загострені

І кожного бійця за незалежність
Рятує думка лиш про рідних та кохану
Вони все кажуть їм про обережність
Тим часом, мовчки дивляться на свіжу рану

І кожен день по тій же схемі, без питань
Цигарка, вбивсто москаля, і знов цигарка
Зазнають вороги від них важких страждань
За приз їм зійде й повна чарка

А їхнє серце не мовчить, воно стрибає
Солдати тихо ціляться в мішень
Й стріляють поміж ударів
А після,- вип'ють з фляжки із кишень

А їх світ вже колишнім не стане
Вони бачили більш, ніж достатньо
Побите їх місце кохане
Їх серце болить аж занадто

А їм би вернутись додому живими
І скуштувати домашнього борща
Коханої прекрасної дружини
Сидячи біля квітучого куща


Рецензии