Щось нове намалювати

Я брала на дорозі каміння,
Відкладаючи в своє серце,
Що в очах моїх лиш мерехтіння -
Ось чому воно майже не б`ється.

Тук-тук-тук, тук-тук-тук - почуй це!
Чуєш, тихо так - ще пульсує.
Ще вогонь не згасає - відчуй це -
Його очі невпинно дарують.

Мене вабить і вабить - спокусиш -
Твоє слово і голос повітря.
Чи тепер мою руку відпустиш,
Як відчув до останку палітру

Кольорів, що життя намалюють...
Досить важко повикидати
Все каміння із серця... Турбують
Такі звичні думки... Волю дати!


Рецензии