укр. язык - Одиночество

Мені самотньо було все життя.
Я іншого, на жаль,  не заслужив.
Нехай прожив не так багато я,
Але здається: взагалі не жив.

В моіх словах нема докору,-
Не всі щасливі й до тепер.
Нехай помру я ще не скоро,
Але здається: вже помер.


Рецензии