Ти не дарма обрала час цей злива

Ти не дарма обрала час цей злива -
У зорепадну ніч окутав небо смуток,
А рано за її вікном від неполиву
Засох букет забутих незабудок.

Не просто так любов стріляє з лука
У час, коли я тільки стис пружину –
І знову опускає мої руки
Стріла що вже летить вогнем у спину.

Все має смисл: невагомість, скутість,
Без стін цей карцер набуває силу,
І відчуваєш неминучу участь,
Та не втечеш, в душі тримаючи надію.


Рецензии