Тiтоньцi на день народження

Вже травень майже промайнув,
І ночі стали вкрай тепліші.
В оцю годину чарівну
Ажіотажно склав я вірші.
То що ж хочу сказати Вам,

Троянді нашої куртини,
Опорі славним козакам,
Маєтку щирого ґаздині?
Одне лише, крім цього жодне -
Чарівна будьте, як ви є!..
Коли горілка ще холодна,
Ото час випить настає.


Рецензии