Наркоз

Мов   камінь на душі так одиноко
Усе не миле  чорна полоса
І небо голубе його не бачу
В гербарії твоїм листок забутий
Мою любов я прошу  не карай
                Пр
Не забувай  не забувай  не забувай
Аж до сльози натягнуті всі нерви
І криком  вибухає біль з  грудей
Не забувай  не забувай  не забувай
Я знаю що курити це шкідливо
Наркоз для мене сигаретний дим



Мені шептав чекай мене люби
Моє ти сонечко я буду біля тебе
А вітер замета  останній    слід
Остуджує    холодить  віддаляє

Від фальші слів обіцянок твоїх
Де правда і брехня не розумію
Але завжди при зустрічах  кажу
Ти сокіл мій  якого я кохаю 

 
                Пр

Моя любов як вишня  зацвіла
Твоя  мені дала коханий крила
Але змією в душу заповзла
Так поклянись і сумнів мій розвій
Що найдорожча  я тобі дівчина
Так поклянись і сумнів мій розвій
Перехрестись і тобі повірю


Рецензии