Юлии

Нам берегиню доля дала,
Ту, що тюрму за нас приняла,
Що з України не збігала,
Поспільство все обороняла.

І скільки ж треба іще років,
Ганебних та негідних кроків,
Щоб не шукать чужих пророків
Не мати цих гірких уроків.

Хіба не можна зрозуміти,
Що ніким Юлю замінити!
І щоб не стала гривня центом –
Хай буде Юля Президентом!

  ВІНОЧОК  ЮЛІНИХ ПІСЕНЬ.

ПРЕЛЮД:
В щасливії святкові дні,
Коли жінки всьому народу
Дарять свою чарівну вроду.
Хочу я Юлю привітать,
Хочу ій щастя побажать.
Не знаю – так вже получилось,
Ніби саме все народилось…

ПРЕКРАСНОЙ  ЮЛЕ В РОЖДЕСТВО:
На Украине – торжество!
Христа настало Рождество!
Друг друга нынче стар и млад
От всей души поздравить рад!
Храни Бог, Юля, We love you!
И Ваших близких, и семью!
Пусть Рождество и Новый год
Вам Президентство принесёт!
Мы голосуем лишь за Вас
Вчера, сегодня и сейчас!

ДО ЮЛІЇ, ДО ПРЕЗИДЕНТА!
Красива і чарівна жінка!
Національність - українка.
Тендітна, але дуже сильна!
І в полі може битись вільно!
Її бояться чоловіки,
В яких з - за грошей "многа гріхи".
Її обожнює громада
Їй кориться Верховна Рада.
Ми всі чекаємо моменту
Як Юля стане Президентом -
Ми будем вільні і багаті!
І запануєм в нашій хаті!
О, Юліє, небес творіння!
Чарівна ти, мов сновидіння!
Майбутній наш ти Президент!
Здоров"я, успіхів без ліку,
Щасливого людського віку!
Хай вороженьки згинуть вщент!


Рецензии