Який гачок

Який гачок така і риба,
Який бичок така й корида,
Який театр такий і успіх,
Який є жарт такий і усміх.

Лиш якісне перемагає
І це вже кожен із нас знає,
Не треба гірше вже нікому
І так в житті завжди у всьому.

Щоб не зганьбитися, мій друже,
Дивись навколо пильно дуже,
Бо якісне, то перемога,
Тобі в житті, то допомога.
27.05.15.


Рецензии