***

Країна! підвладна депутатам
Країна! померлих всіх надій
Країна! віддана в руки катам
Країна! не завершених дій

Де всі! забули право слова
Де всі! бояться щось робить
Де всім! чужая рідна мова
Де всім! вже нікого молить

Де ми! померли за свободу
Де ми! ставали пліч об пліч
Де ми! забули про негоду
Де ми! померли в темну ніч

Країна, та зветься Україна
Із неї, зосталась лиш руїна


Рецензии