Бульбашы

Дарагiя маi бульбашы,
I дарослыя i малышы,
I тыя, хто не нарадзiуся на свет,
I тыя каго ужо у памяцi нет.
Усiх грамадзян незалежнай радзiмы
Усiх, хто змагауся у цяжкай гадзiны.
Усiм пасвяшчаю вялкiя словы,
Ад сэрца усяго,
Ад душы нашай мовы!


Рецензии