От стария сандък Лято

Да!
Сега си мисля,
че е сън...
Лятна нощ.
Наведените
жълти погледи
на стари
улични фенери...
И няколко слова,
останали
там - в тъмното-
навън,
защото знае се:
Те лесно губят се-
словата.
И колко трудно е
в миг такъв
някой да ги търси...
И намери!

Странник
25.05.2015г.
Пловдив


Рецензии