я за мир

хай оминає біда кожен дім..
хай теплом кожне серце зігріється...
щоб не було жалю ні у чім...
не все правидне..що зараз діється..
розучилися люди любить...
поважать тих, хто поруч живе..
не задумуються ні на мить...
кара божа їх не мине...
я без слів голосних біль пишу..
я без лозунгів хочу сказать...
ледь від болю у серці дишу..
мої землі хвати топтать..
в зморшках стало чоло молоде..
і від сліз помарніло лице...
ну чому все забули святе..?
брату з братом зачім воювать..?
схаменіться..я Богом прошу!
дайте свіжої випить води....
я від болю....ледве дишу.....
хочу вийти уже із пітьми....


Рецензии