Не журися, серденько

Затримаєшся в травневому садочку,
Зустрічати будеш в небі ясний місяць,
Будеш з милим цілуватися всю нічку,
Не журися, моє серденько, а смійся.

З любим будете ви зустрічі радіти,
Розмовляючи із ним  про все на світі.
І росу з розкритих квітів разом пити,
І сміятися із ним також як діти.

На світанку ви заснете мiцно разом,
Працювати теж прокинетесь, не бійся -
Другі півні вас розбудять з ним відразу,
Не журися, моє серденько, а смійся.


Рецензии