Жадна

Тихо е. А сякаш че звъни.
Звъни и мракът По глухарче.
И смигат невидимо звезди.
Ухае ми. Ухае ми на теб.
А напомняш на липи,
под прозореца ми цъфнали.
В тишината ми посяли
капчици любов...
твоята любов,
за която съм тъй жадна.


Рецензии