Ворон

Хай співає соловей
І кує зозуля,
Моя доленька гей, гей
Вже мене забула.

Ворон каркає мені,
Накликає біди,
Забагато їх в ці дні,
Де ж їх всіх подіти?
               
Мо’ занести на базар
Й там тихенько кинуть,
Як нечистому той дар
Підкидати звикнуть.

І не стане в мене бід,
Буде тільки радість
На вечерю й на обід
Тільки б мати здатність

Віднайти базарчик той,
Де сміття багато,
Де нечистий там герой
Та усім ще й тато.

Вороне не каркай тут,
Де я проживаю,
Бо тобі прийде «капут»,
Як зробить це знаю.

Краще каркай ворогам,
Що нас убивають,
Можеш жити навіть там,
Там тебе чекають.
24.05.15.


Рецензии