Контин ум

Синевир і сонце наче у затінку,
Поневоленню захочеться погрузитися у воду .
І життя у кожного у своєму є відмінку
І все живе і не живе може здавати в оренду.

Поміж шляхів, що освітляють зорі.,
І поміж бджіл, що несуть солодкий мед.
І нас в шляхах чекають різні пори,
І не завжди вдасться вкритися у плед.

Поміж морів, їх берегів, окраїни простори.
Чекаємо ми щастя звідкуди
Тебе вже здається ніколи не зустріну,
Тобі здається не скажу вже "Привіт"

І блискавично не побачивши нікого
Відкладаємо ми завтра на коли?
Побачивши широкії простори,
Можливо запитаєш "Ти куди"?

Сьогодні буде завтра.
Не бачених не бач.
Сьогодні буде завтра
І в душі суцільний плач.


Рецензии