Оце таки й дивина!??

Оце таки й дивина!??
Заховалася в куточок ^^
І хто воно? Чи що вона!??
Сміється мені в очі!)
Може то місяць з неба встав?
Не можу я збагнути!:
Чи домовий зі шкафу впав? :/
Щоб молочка лизьнути :)
Так я ж все випив!! ^^
Вже неееееееееееема :р
Ох протяну я лапки...
Лапки ситого кота :)
Не хочу я вставати
Вже люліньки мені пора
А не галюнів ганяти!))


Рецензии