Знайди

Якщо стану я потрібна,
Але так-щоб ЖИТЬ несила...
Попроси у сонця світла,
Щоб дорогу освітило.
І знайди мене,мій друже,
Подивись у очі сміло,
І скажи-КОХАЮ ДУЖЕ,
ТИ для мене-Сама Мила.
Я вночі тобою марив,
Мріяв хоч тебе побачить..
Розійдуться в серці хмари...
Любий, Я ТЕБЕ пробачу...


Рецензии