Де ти, кохана?

По небу красень-місяць пропливає.
Шукає зіроньку-єдиную свою...
Давно і сильно він її кохає.
Вона десь зникла.Може,у гаю?
Сумує він за нею дуже-дуже.
Куди вона втекла?Скажіть,куди?
Можливо у неволі бідна тужить...
І треба її визволить з біди?
А може,десь упала і погасла?
Шукає,бо не вірить ні на мить
Що не знайде її,кохану,своє щастя.
Лише для неї хоче він світить...


Рецензии