Босонiж по калюжам

Босоніж по калюжам. Як в дитинстві.
Таке захоплення і спрага до життя!
І щирий запал брати участь у мандрівці,
І кожен день чогось нового відкриття!

Босоніж по калюжам. Мила справа!
Чим далі - яскравіші почуття.
Крізь небо вже й веселка нам заграла,
Ми біжимо та сміємося - забуття!

Босоніж по калюжам. Просте щастя.
Уже і сонечко яскраво нам горить -
Воно завжди прогонить смуток і напасті
Та змушує радіти кожну мить!


Рецензии