б ла лелека...

Любов останньою ніколи не буває
І навіть осінь все не взмозі зупинить
Лелека біла в небі інколи літає
Щоб щастя в серці вічностю зробить

Перегортає час історії сторінки
Та голос разуму не може все забуть
Якщо в душі любові ще залишилась краплинка
То певно є життя і дихає ще грудь

На довгу зиму щастя завмирає
Кохання спить блаженним тихим сном
Лелека біла що по небу відлітає
Її вкриває ніжним лагідним крилом

Спи з миром.моя вічная любове
Щоб по весні,як скотиться зима
Щоб серце чуло це чарівне дивне слово
Коли лелека крилами торкнеться до вікна

Любов останньою повірте не буває
Коли кохаєшь,то на довгії віка
Нехай лелка біла в небі що літає
Дарує вам любов і щастя у серця...


Рецензии