Серед усiх зiрок

Серед усіх зірок тільки одну я бачу,
Всміхається вона мені серед ночі,
І серце не мовчить, воно тихенько плаче,
І розум мій не спить, він голосно кричить.

Кричить від болю він і в тому винні люди,
Що сваряться вони на квітучій землі,
І знищують життя, ніби гіркой отрутою,
Вбиваючи друг друга на війні.

Я святкую життя з лелекой в синім небі,
Де матінко моя  так весело співа,
Нехай живе земля у золотому хлібі,
Нехай живе увесь світ, доки земля жива!


Рецензии