Лист друговi

Ти пишеш: у вас задощило надовго,
І зимно, й незатишно якось украй,
Неначе за пазуху ллється тривога,
І просить пощади у хмар навіть гай.

А я за дощами вже скучила, друже —
Це щастя, це рідкість у нас, зрозумій!
Буває, сприймаю, як радість, калюжу,
Де тішить гримасами місяць німий.

Бо дощ нам за щастя у спраглій пустелі.
Пришли хоч в конверті хмаринку одну,
А я тобі вчора, у файлі веселім
Послала вже сонячну мить чепурну.

Хтось, певно, кепкує із дивної дії,
А я лиш упевнена — думка жива.
Як зичення добрі у Простір посію —
То будуть у друзів щасливі жнива!

Хай буде у міру дощів життєдайних,
І днів, зацілованих сонцем ясним!
А десь із глибин віковічних безкрайніх —
Летить білий голуб — Добра пілігрим.



* Цю відкритку я отримала сама колись у дар від друзів.
Очевидно, що хтось з ясною душею і добрими зиченнями для людей, помістив її в Інтернеті.
Приношу щиру подяку авторові фотографії!!!


Рецензии
Себе я пытаю: маракуешь нащо?
Пора зрозумиты,- давно нэ дытына.
Що як нi тужыся, нэ зможэш ты кращэ,
Промовыты то, що дано Валентынi...

Феликс Куперман   30.05.2015 17:13     Заявить о нарушении
Ох і гуморист же ти, друже!
Я зараз мушу йти з дому. Але йду з посмішкою, яку Ти подарував! І хороше на душі!
ЩИРО ДЯКУЮ, ФЕЛІКСЕ! Натхнення Тобі та гараздів нині і на кожен день!

Валентина Чайковская   31.05.2015 08:00   Заявить о нарушении