найсолодша мова

Коли ти поруч - серце завмира,
А потім швидко стука...
Недарма!
Коли вдихаю запах
Ніжний шкіри!
Лише тобою я...
Вразлива!
В очах твоїх уся!
Тону!
Я - погляд твій!
Весь час...
Ловлю...
Ти затулив собою!
Світ!
Солодкий...
Ледь примарний слід!
Мене ти манеш...
В омут закида!
Тобою вкрадена...
Моя душа...
Тепло обійм твоїх!
Шалене...
Суцільне щастя!
Ти - для мене!
Оте омріяне...
Бажання...
Твоє відчути, щоб кохання!
Коли тепло своє...
Даєш...
Коли мене ти серцем...
Ждеш...
Твої обійми теплі...
Найміцніші...
Коли бажання найвідверті!
Найсильніші...
Торкаєшся...
А тіло зводить!
Та пристрасть...
Що обох заводить!
Коли зі мною ти -
Коханий...
Бо мною ти, весь час -
Бажаний...


Рецензии