К Елене Е

Елена на Лене на ели.
Еле еле Елена на ели.
Сидела.
Ела ли не ела, Елена?
Еле еле на ели Елена.
Сидишь.
Ефрем. «Ова! Елена!
Елена на еле(и) на Лене»
Сидит.
Еле еле на еле Елена.
Ела, ела Елена на Лене на ели.
Ели,  ели надоели.
Ели на Елене, на Елене ели.
????
Ела, ела Елена на ели на Лене.
А теперь?
Ели на Елене, на Елене ели.
Ефрем. «Ова! Елена! Еле(и) на
Елене на Лене.»
Ели, ели еле еле на Елене.
Сидели.
Не руби Елена, ели на Лене
Особенно!


29 мая 2014

Посвящена Ефремовой Елене


Рецензии