кафедра Голгофи

Уже прийшов інвойс, уже пора платити,
За гріх, за злість, за гордість в білій тозі,
небесний Батько, не земний понтифік,
йому із мертвими іти не по дорозі.

Біблійні образи затьмарені й забуті,,
церковні друзі, вже давно не друзі,
скували помисли, замішані в отруті,
а центр буття давно уже у пузі.

Не з кафедр лЮдських філософської сваволі,
які завжди ведуть до катастрофи,
одна надія в цій земній юдолі,
та що звіщається із кафедри Голгофи.


Рецензии