Вясна

Прыроды маляунiчы свет -
сонце,цяплынь, пцiчы канцерт,
жаурук спявае на улонце,
дрэуцы i лес на гарызонце
зазелянелi раптам усе,
дзьмухавец ва усей красе...
ходзiць важка увесь стракаты
бусел цыбаты возле хаты.
У рэчцы карась шмыгае...
Журба на донце дзесь растае.
Сонце, цяплынь, iдзе канцерт-
прыроды маляунiчы свет


Рецензии