Хочу стати твоею

Хочу стати твоєю Зіронькою.
Моїм Місяцем щоб ти став.
І коли настане ніченька,
щоб уста ти мої цілував.
Хочу стати твоїм я СОНЕЧКОМ.
Щоб зігріти у день хмурний.
І нізащо тепер у світі
ти не будеш уже сумний.
Хочу стати твоєю Квіточкою.
Лиш для тебе мрію цвісти.
Хочу стати твоїм я Щастям.
Постарайся мене зберегти...


Рецензии