Так треба

Слова, слова, слова
Про щастя перемоги
І про людські права,
Де ж дії до знемоги?

Щоби перемогти
Та ризикнуть собою,
Із себе зішкребти
Все звичне аж до болю.

Шкарубкості  буття,
Не прийняття нового
Покращити життя
Нам не дадуть до того

Як у думках у нас
Все зміниться поволі,
Новий прийшов же час,
Геть звички сивочолі.

Не хочеш, не борись
Щоб жити по новому,
Та з часом замирись
Й не заздрій вже нікому.
               
Тихесенько посидь,
Обійдуться без тебе,
Умілим дай пожить,
Майбутнього потреба.
20.05.15.


Рецензии