Поетичнiй Студii Доля Шепетiвка

Поетичній Студії "Доля", міста
Шепетівка, Україна  –  15 років!!!

Ви всі -    в моїй долі  навіки,
Та  поруч   крокую   життям,
Хоч  вже за плечима сторіччя,
Чекає землян   Майбуття.
Чудова, сумна Шепетівка,
У  смутні, та  непрості часи,
Ось гріє серця нам домівка,
Усім  із   води і роси…
Немає миліше краси,
Ви друзі  чудові поети,
Гарнюсінькі  ніжні  пісні,
Місцеві, яскраві сюжети.
Та образи, що на весні.
Господь  вам талантом віддячив,
Я свято із вами відзначив,
Мої дорогі земляки.
Господні шляхи незбагненні,
Став  тісним  сьогоднішній Світ,
Та спогади,  в нас  не химерні,
Єднає усіх Заповіт.

Автор  Геннадій  Сівак.
20 травня  2015 року.
На  знімку: Віра Василівна Кухарук - керівник студія "Доля".


Рецензии
Очень хорошо, что не забываются поэтичные земляки!

Валерий Буслов   22.05.2015 13:26     Заявить о нарушении
Валерий!
Благодарю Вас, сердечно!!!
С уважением, Генндий.

Геннадий Сивак   22.05.2015 13:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.