***

О Боже мій милий! Дай нам сили стерпіти
цю руйнацію честі й на сина могилі не зів'явші ще квіти

Відстоюють гідність, пишуть закони...
А самі у банках рахують мільйони!

Якби ж то ще власнії кошти під відсотком лежали.
Так це ж тих кріпаків, що мозолистими руками до ночі жито в полі жали!


Рецензии