антихрист

В нім толерантність не присутня
Своїх не бачит помилок
Живе лиш тільки сам з собою
І не шкодує про свій крок

Жити він зі смаком любить
Зі смаком гріху на землі
Жінки та випивка для втіхи
І міцний сон у їх теплі


Рецензии