Set me free

Set me free

Set me free, set me free, set me free…
Please, get out of my head,
Just get away from my dreams –
No, stay! Don’t leave me here dead:

I cannot breathe without you;
It feels like heart isn’t beating…
I don’t want to cry but I do.
So let the pain shed through my weeping.

Stay… No! Leave me now!
Just fade away from heart broken:
The stone in chest makes no pulse,
And no one can make it unfrozen.

And you cannot give it me back…
Take away what was priceless to me.
Go, fade away – just like that.
Set me free! Set me free! Set me free!


Russian version here http://www.stihi.ru/2015/05/19/3017


Рецензии