Дзвiн

Боролися, боролися.
Як кажуть й напоролися,
Хотіли дуже гідності,
Живемо же у бідності.

У світі звичних хабарів,
Чиновництва і крадіїв
Не бачимо ніяких змін,
Тож не звучить прощальний дзвін.

Бо процвітає аж смердить
Й бажає довго, довго жить
Світ обіцянок і брехні,
Де кажуть «так», що значить «ні».

Народ і не таке терпів,
Та пережив всіх ворогів,
Переживе й всіх злісних він
І зазвучить св’ятковий дзвін.
19.05.15.


Рецензии