Посмiхайтеся!!!

Наче лагідне з ранку сонечко,
посміхається моя донечка.
І як син з батьками вітається,
то й очима він посміхається.

Приспів:
Посміхайтеся, посміхайтеся!
Щоб щасливими бути, кохайтеся.
І у мирі жить намагайтеся,
А щоб так було, посміхайтеся!

У садок біжить, стежка стелиться.
А біда-біда перемелеться.
В мирі-злагоді діти хай ростуть,
У людей в серцях посмішки цвітуть!

Приспів:
Один одному посміхайтеся!
Щоб щасливими бути, кохайтеся.
І у мирі жить намагайтеся,
А щоб так було, посміхайтеся!

Посміхайтеся, посміхайтеся!
Щоб щасливими бути, кохайтеся.
І у мирі жить намагайтеся,
А щоб так було, посміхайтеся!


Рецензии