1

Деякі бачать лиш продані душі,
Крізь скло вони чують, немов гнилі душі
Сліпцем народився, знайдеш вірний шлях
Очистивши душу, заб'єш перший цвях.

Не здавшись, виберешся з тої лавини
Віривши в себе дійдеш до вершини
Не зломить твій дух, ані ворог, ні брат
Перемога звільнить тебе з усіх грат.

Прощати навчишся, любов ти зустрінеш
Нестимеш добро, лиха не встрінеш
Мрій  до нестями, несись до зірок
Цінуй те, що маєш, зроби перший крок.


Рецензии