***

Блукали в темряві, боялись
Не вміли страх свій приховать
Кричали голосно й кидались
В глибоку прірву, разів п'ять.

Німіли ноги від страху того
Не знали, де надію взять
Здавались, падали від цього
Були готові життя віддать.

Для тих, хто силу має й волю
Життя дарунок принесе
Та знай, що той хто вірить в долю
Дорогу щастя віднайде.


Рецензии