Наснилося дитинство

Дитинство знов наснилося мені...
Як легко було й радісно малою
Босоніж прогулятись навесні
Зеленою й пахучою травою.

Солодкий і терпкий кленовий сік
В долоні мої капав, як сльозами.
І сонце пробивалось між повік
У кожний ранок посмішкою мами.

Тепер лиш сниться... Пронеслось життя.
Була й сумною, й радісной дорога.
І все частіш приходить каяття,
Звертаюсь не до мами, а до Бога...

Сумую за домівкою, селом,
І бачу знов дитинство я щоночі...
Ранкове сонце за моїм вікном,
Неначе мама, заглядає в очі...


Рецензии
Дюже гарно, дякаю)

Странник Небес   18.05.2015 21:20     Заявить о нарушении
Вам дякую. Успіхів!

Валентина Комина   19.05.2015 11:41   Заявить о нарушении