Ще не вмерла Укра на?



Ще не вмерла Україна!
Ну, а ми брати на що?
Повідрубуємо крила,
Руки, ноги і то що!

Нацькуємо Схід на Захід,
Ну ж мо славити катів!
В молоді зітремо пам`ять
Про здобутки їх дідів,

Продамо свою країну
Чужеземним шахраям,
Перетворимо в скотину
Свій народ, а холуям

Вистачить і обіцянки
Про заможне майбуття,
Після того, як їх танки
Заберуть в братів життя…

Тим, хто скаче – домовина
(хто не скаче – той москаль)!
Ще не вмерла Україна?
Ні – лише в словах, нажаль.


Рецензии