Радiсть в Господi

Радість в Господі — сила моя!
Повнота радості перед Божим Лицем...
Ти радієш, коли до Тебе приходжу я.
Найдорожче — це спілкування з Отцем!

Серцем вдячна, що Всемогутньому Богу
Можу просто сказати: Авва! Таточку! Рідний мій!
Через віру в Ісуса маю радість і вірну дорогу.
Я живу в Царстві Світла, а не в пітьмі.

Дивна радість у тому, що Бог є у кожній миті!
Довіряюсь Йому, коли боляче, холодно, тяжко...
Моє серце, як квіточки в небо відкриті.
Бог дає мені жити, прощати, зростати, любити...
У Батьківських Долонях я щаслива, як райдужна пташка.

Величаю Тебе! Ти Достойний у вічній святості!
Поклоняюсь Тобі... На престолі у Славі Ти сів!
Від Обличчя Твого — повнота радості!
Я в покорі змовкаю... Забракло слів...
                18.05.2015р.


Рецензии