Я згубилась

Я згубилась у зорі, поміж росами.
Не знайти мене тобі, між рогозами.
У тумані - молоці заховалася!
Тихий сховок від усіх, так сталося...

Не шукай мене, поміж квітами,
Поміж листя павутинням обвитими.
Я не хочу туди повертатися,
Мрію тут до кінця залишатися.

Де струмочок водою грається,
Там сердечко моє- не крається.
Співом пташечок намилуюся.
Я щаслива тут - ти здивуєшся.


Рецензии
Очень красиво, просто
замечательно!
Благодарю, Олесенька!
Любви!

Светлана Ветер   19.05.2015 18:11     Заявить о нарушении
Спасибо Светик:)

Княжна Путятична   19.05.2015 18:55   Заявить о нарушении