мужу

Не люблю котов и коше,
А люблю я лишь тебя,
Не люблю автобус веник,
А люблю скорей тебя,
Подарю тебе я сына,
Подарю тебе я доч,
Да и ты самый любимый,
Будешь самый золотой.


не люблю котів і коші,
а люблю я лише тебе,
не люблю автобус віник,
а люблю скоріше тебе,
подарую тобі я сина,
подарую тобі я доч,
та й ти найулюбленіший,
будеш самий золотий.


Рецензии