One iota the truth

Я тебе не чіпала, я проходила мимо,
так само, як мимо проходить твоє життя
ти так часто падав на коліна,
неначе маленьке дитя.

Я хотіла надати тобі допомогу,
але ти відвертався, очі ховав,
бо тобі, мабуть, було соромно,
що любов ти на секс проміняв.


Рецензии