пiд Дощем

Як добре під Твоїм Дощем,
Як добре у Твоїх Обіймах,
Як добре під Твоїм Плащем,
Як добре—я назавжди вільна!!!

Назавжди вільна від гріха,
Назавжди скупана в Любові,
Назавжди у Твоїх Руках,
Назавжди у Батьківській Волі!!!

Як добре під Твоїм Дощем,
Як добре у Твоєму Світлі,
І навіть коли біль і щем—
Назавжди я в Твоєму Літі…

Назавжди вільна від гріха,
Назавжди скупана в Любові,
Назавжди у Твоїх Руках,
Назавжди у Батьківській Волі!!!
                03.04.2011


Рецензии