***

Ну, пиши ж мені, пиши,
Ти склади, розповіси,
Також само уночі, як і вдень,
Я все жадаю тих натхнень.

Ти кохай мене, кохай!
Ти частіше виручай,
Будь опорою для мене,
Адже я кохаю тебе.

Ти мені потрібен як вогонь,
Моя в житті ти міцна бронь,
Без тебе я чужа для себе,
Без тебе нема вже Мене.

Мрію я з тобою лише бути,
Кохання своє тобі протягнути,
Ти єдиний такий у мене,
Кохання моє так просто вже не мине...


Рецензии