Ходити по колу - як бiлка як клоун

Ходити по колу - як білка як клоун,
вічність представити рядом Фур`є,
на язик проміняти правічну мову.
Ну що там ще в тебе Воланде є?

Ти маг чарівник, ти майстер освіти,
ти бачиш здаля,  ти знаєш зблизька,
закинув далеко ти арфу Давіти,
кожна стежина у тебе слизька.

Все ж було добре - ланцюги всі  сталеві,
все виглядало помаранчево кволо,
першим розсипався на Шевченка ленін,
потім було перейдено Коло.

Все було не так як сказали боти,
не за американські айфони і буси,
В Україні навіть собаки хочуть свободи,
І тому повертаються з Білорусі.


Рецензии