Бути щасливим

Повір мені, щоб почуватися щасливим
Не треба особливого в житті.
Життя для всіх занадто швидко плине!
Щасливим вже не будеш в небутті...

Радій, що дощ, або яскраве сонце,
Чи вітер обвіва на висоті.
Не відчувати щастя - справжнє горе,
З яким поміж людей ти в самоті.


Рецензии