Папараць-кветка

Папараць-кветка - мара аб шчасці,
Мара аб добрым у лёсе тваім.
Мы гэтай мары прамыя нашчадкі
І свае сэрцы мы ей прысвяцім.

Будзем шукаці папараць-кветку,
Верыць у цуд для краіны сваей.
Толькі яна цвіце не прыкметна,
Мара аб гэтым жыве сярод змрой.

Папараць толькі не заквітнее,
Бо не квітнела ў стагоддзях яна.
Той цудатворца, хто зразумее:
У нашу краіну прыйдзе вясна.


Рецензии